За продажба Вила, Castara, Tobago, Тринидад и Тобаго, Miss Mills Road, Englishman's Bay, Tobago

За продажба - Cod. 28216

  • Типология: Вила
  • Област: 195.1 m²
  • Номер на стая: 4
  • Етаж: 1

Sunset Valley имоти е един от най-живописните свойства на Карибите. Вилата е кацнала по билото с изглед към живописния залив англичанин, заобиколен от два акра красиви градини и овощни градини. Гледките са просто незабравими ... кристала синьо Карибите в предната и буйни, дълбоки зелените на тропическите гори в задната част.

Sunset Valley се състои от около 2100 кв. Фута от вътре пространство и още 800 кв. Фута на покрита веранда за живот на открито. Основната Вилата разполага с четири спални. Две от спалните имат и двете двойни и единични легла (със собствена баня). Третата спалня е с две близначки и четвърта спалня (в момента се използва като басейн / складово помещение) има хубав размер таванско помещение. Вилата разполага с бокс, напълно оборудвана кухня и просторна голяма стая със сателитна телевизия. Всички стаи са с излаз на огромна навиващ се верандата и неговите спиращи дъха гледки. Голяма тераса с прекрасна растения и цветя заобикаля басейна. Има множество столове, шезлонги и хамаци, както и с открит душ за ваше удобство.

Имотът включва и два самостоятелни апартамента. Един, квартали на прислужницата, се намира точно под вилата. Тя се състои от около 400 кв. Фута. Независимият портата е около 600 кв. Фута. И двете тези единици имат кухня хол и спални.

Sunset Valley е идеално разположен. Три от най-добрите плажове Тобаго са в рамките на десет минути от имота. Най-добрите от тях, Bay англичанин, е малко по-надолу по хълма. CondeNast списание пътуване неотдавна наречен Bay англичанин като един от най-добрите плажове в света. Bay англичанин е наистина илюстрована пощенска картичка перфектен .... без тълпите, девствена, и безспорно красива. Bay англичанин също така предлага много добър избор на корали и риби за гмуркане с шнорхел. Castara и Parlatuvier също предлагат отлична за къпане и са много близки.

Някои от най-доброто наблюдение на птици Тобаго и пешеходен туризъм могат да бъдат намерени в непосредствена площ Sunset долина. Пейзажът е чудесно и за диви животни в и около имота е забележителна. Други дейности, като например голф, ветроходство, гмуркане, или спортен риболов са разумен път с кола.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


Ad публикувано от частни
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB